Spiritueel Centrum - Uitgeest     

 

Dubbel klik op onderstaande link om verder te lezen;

Het Gastenboek

 

 

Populierenlaan 68
1911 BM  Uitgeest
Tel: 0251-750792
Email:
Info@spiritueelcentrum-uitgeest.nl
uiting-praktijk@hotmail.com

KvK 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarot Consulten

 

Soms kan het gebeuren dat mensen letterlijk ziek worden door een situatie of door problemen. In dat soort situaties is de druk welke dit met zich meebrengt zo hoog, dat mensen niet meer goed kunnen functioneren. Ze zien geen oplossingen, geen veranderingen etc. En hebben het gevoel in een neerwaardse spiraal vast te zitten.

In dit soort situaties kan de kaart uitkomst bieden!

Vaak wordt gezegd dat de Tarot-kaarten “de toekomst voorspellen”, echter dit is niet het geval!
De Tarot-kaarten kunnen u echter wel een aanreiking bieden om situaties op een andere manier te bekijken. Om duidelijkheid te geven in een situatie. Om u op weg te helpen zelf de situatie te veranderen, zodat u zich prettiger gaat voelen of zodat u een oplossing vindt voor uw probleem.

Tarotiste Carin heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het leggen van de kaart. Het Keltisch Kruis is haar dan ook niet onbekend, maar wilt u een andere legging? Ook dat is geen probleem!

Zij werkt over het algemeen met de Rider Waite kaarten, maar heeft ook een ruime kennis van andere soorten Tarot kaarten.
Ze laat zich niet alleen door de kaart inspireren. Door haar energetische gevoeligheid en haar Reiki-masterschap, is haar intuďtieve vermogen erg groot!

Een tarot legging met Carin moet speciaal wordt ingepland, Indien u dit wenst, neem hiervoor dan even contact op met de praktijk

 

 

Voor een legging met de LeNormand kaarten kunt u ook bij ons terecht!

Deze kaart wordt door mijzelf (Ingrid) gelegd. Een grote legging duurt ca 60-75 minuten en de kosten zijn € 52,50 per consult.
Maak hiervoor even een afspraak bij de Uiting praktijk!