Spiritueel Centrum - Uitgeest     

 

Dubbel klik op onderstaande link om verder te lezen;

Het Gastenboek

 

 

Populierenlaan 68
1911 BM  Uitgeest
Tel: 0251-750792
Email:
Info@spiritueelcentrum-uitgeest.nl
uiting-praktijk@hotmail.com

KvK 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spirituele begeleiding.

Lieve mensen,

Deze bladzijde van de website behoeft enige uitleg.
De mensen welke mij inmiddels iets beter kennen, weten wel een beetje hoe ik in elkaar zit. Maar ik heb begrepen dat menig ander over mij, en dit onderwerp, nog wel wat uitleg wil hebben. Vandaar nu onderstaande uitleg.

Spirituele begeleiding??? Wat houdt dat nu eigenlijk in???

Ik kan hier natuurlijk allerlei dingen gaan zitten uitleggen en met mooie, moeilijke, rare woorden dingen proberen duidelijk te maken, maar daar schiet u eigenlijk helemaal niets mee op en om heel eerlijk te zeggen, staat half internet daar al mee vol.
Maar helaas, met mooie woorden lossen de problemen niet op! En de mensen die spirituele begeleiding zoeken, zitten vaak met spirituele problemen. Ze horen, voelen en zien soms dingen waar ze zich geen raad mee weten. Ze worden er bang voor en voelen zich niet prettig. Voor deze mensen is deze site bestemd.

Zolang als ik mij kan herinneren, heb ik contact met overledenen. Ik zie ze, ik communiceer met ze, ik voel ze etc. Vroeger kwamen ze wanneer zij dat wilde EN wanneer ik vroeg of ze kwamen. Middels ervaringen ben ik wijzer geworden. Ik heb dan ook besloten om zelf geen contact met ze te zoeken. Dit houdt echter niet in dat ik totaal geen contact meer heb. In tegen deel kan ik zeggen. Het wordt drukker en drukker maar wel gecontroleerd! Naast mijn eigen gidsen en begeleiders, tref ik regelmatig iemand die ik nog niet "ken". Vaak krijg ik dan al gegevens door voor mensen die naar mijn praktijk komen. In eerste instantie heb ik geprobeerd dit alles buiten de praktijk te houden, maar het is gebleken dat dit dus niet mogelijk is. Ik kreeg / krijg informatie door en ondanks het feit dat ik over mijn "gave" niet openbaar sprak, kwamen en komen er steeds meer mensen de praktijk binnen voor wie die informatie is. Of die met dit soort dingen problemen hebben. Mensen welke schimmen zien of het gevoel hebben dat ze constant in de gaten gehouden worden. Mensen die energieŽn voelen alszijnde "koude wolken" die langskomen. Omdat ik middels mijn eigen ervaringen weet hoe lastig dit kan zijn, heb ik enige tijd geleden besloten om deze mensen dan ook in de praktijk te gaan helpen. Zodat we samen een oplossing kunnen zoeken en vinden! Vaak is het namelijk helemaal niet zo erg als dat het lijkt, maar door onwetendheid groeit de angst voor het onbekende!

Omdat er steeds meer mensen komen welke spirituele begeleiding wensen, gaat er voor mij veel tijd in zitten. U zult dan ook begrijpen dat ik hiervoor helaas genoodzaakt ben een vergoeding te vragen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de duur van de begeleiding. De basisvergoeding is Ä 42.50 voor het eerste uur. Eventueel gevolgd door
Ä 17.50 voor ieder aanvolgend half uur. Over het algemeen hoeft een begeleiding niet zo heel lang te duren. Maar ziet het er naar uit dat een begeleiding langere tijd in beslag neemt, dan worden er van te voren over het financiŽle plaatje afspraken gemaakt. U weet dus altijd waar u aan toe bent!

Nu ik toch met deze site bezig ben, wil ik meteen nog even iets duidelijk maken.

Het is niet de bedoeling dat mensen mij bezoeken met verzoeken als:
* tanta Toos is dood, maar we kunnen de sleutel van de kluis niet vinden! en
* opa is overleden, maar ik wil nog vragen.....

Tuurlijk, het is triest dat tante Toos dood is en dat de kluissleutel zoek is, maar was die sleutel wel voor u bestemd?
En tja, altijd jammer als opa sterft, maar heeft een opa niet jaren genoeg gehad om vragen te beantwoorden?

Ik "roep" tante Toos en opa dus niet op om dit soort vragen te beantwoorden.
Ik gun ze wat dat betreft hun rust. Als het nodig is om dit soort dingen door te geven en als zij de behoefte hebben om dit te doen, geloof me, dan komen ze heus wel naar me toe en als ik u dan spreek, dan kan ik het u kan doorgeven!

Mede namens de gidsen en begeleiders een...

lieve groet,
Ingrid

 

Door onwetendheid groeit de angst voor het onbekende!