Vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Schrijf dan een berichtje in
Mijn gastenboek

Ik ben aangesloten bij:

BATC Beroepsorganisatie
Natuurgeneeskundig
Therapeut

Aangesloten bij;

Cam Coop
Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen

NOAG
Nederlandse Orde Alternatieve Genezers

KvK nr. 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holistische Hypnose is een uitermate snelle, veilige, vriendelijke en zeer werkzame methodiek die de brede lagen van trauma behandelt zonder direct naar het traumatisch moment te gaan. De cliŽnt kan datgene veranderen in zijn onderbewuste, waar normaal gesproken geen of onvoldoende grip op is.
Thema's kunnen teruggrijpen naar de vroegste jeugd, of daarvoor. Er hoeft geen herinnering of beeld te zijn om met frappante doetreffendheid te kunnen werken op aanwezige spanning, verdriet, machteloosheid of onbehagen. Het zijn o.a. deze onderliggende gevoelens waaruit bijvoorbeed rook-, eet-, gok- en seksverslaving, drift en controledrang voortkomt zonder dat we er ons bewust van zijn.

 

Hypnotherapie en RegressieTherapie

 

Hypnose, Hypnotherapie en Regressie

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij dieper liggende problemen, kunnen we ook een "zwaardere" hynose vorm inzetten. Dit is de Hypnose Regressie Therapie.

Bij de hypnose regressie therapie komt u in een ontspannen toestand waarbij herinneringen helderder kunnen worden en behandeld kunnen worden.

Een afspraak maken voor een Holistische hypnose en/of Hypnotherapie- Regressie sessie, kan alleen na een persoonlijk gesprek!

Holistische Hypnose Therapie