Vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Schrijf dan een berichtje in
Mijn gastenboek

Ik ben aangesloten bij:

BATC Beroepsorganisatie
Natuurgeneeskundig
Therapeut

Aangesloten bij;

Cam Coop
Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen

NOAG
Nederlandse Orde Alternatieve Genezers

KvK nr. 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiting-praktijk??? Wat houdt de naam in???

Er wordt mij regelmatig gevraagd waar de naam Uiting-praktijk vandaan komt. Eigenlijk is het een kleine woordspeling. De energie en informatie welke ik doorgeef, komen UIT-ING, daarnaast zijn het de drie eerste letters van mijn achternaam (UITendaal) en voornaam (INGrid), en samengevoegd geef ik op mijn manier UITING aan een stukje energetisch en spiritueel werk.Dat ik daarbij in Uit-geest woon en werk, is eigenlijk toeval. Alhoewel....
toeval bestaat toch niet?

"Wandel" nu gezellig mijn website door. Er is van alles te vinden over Reiki, Edelstenen, Kristaltherapie, Aura/Chakrahealing, Bach Bloesem Remedies, Sabaaydi-massage en Spirituele begeleiding. Onder aan deze site staan de laatste nieuwtjes! Neem snel een kijkje en mocht u vragen hebben of wilt u een keer langskomen? Neem dan gerust contact met mij op! U bent van harte WELKOM!

Ingrid Uitendaal

 Populierenlaan 68
1911 BM Uitgeest
Tel: 0251-750792
Mob: 06-49748228
Email: uiting-praktijk@hotmail.com

Vanwege de drukte is er kans dat de telefoon niet wordt opgenomen.
Ik ben dan aan het behandelen.
Spreek duidelijk 
uw naam en telefoonnummer in op de voicemail.
Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug


Openingstijden praktijk;

Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur
Behandeling volgens afspraak.

Bent u toevallig in de buurt en is het gordijn achter de etalage open? Bel dan gerust aan! U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek of om even te snuffelen in "mijn winkeltje".

Wilt u langskomen om te snuffelen? Maak dan vooraf even telefonisch een geheel vrijblijvende afspraak om langs te komen. Vanwege de drukte kan ik vaak niet open doen, dus om teleurstelling te voorkomen, bel 0251-750792, dan spreken we een tijd af. U bent van harte welkom en

Het verplicht u tot niets!

rococo_new.gif

 

Website bijgewerkt op: 14-08-2017

Behandeling alleen volgens afspraak en tegen contante of pin betaling

Afspraken welke niet minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd,
worden in rekening gebracht.

 

Waarom?

Ik ben zelf fibromyalgie patiŽnt en ken de tekst "sorry mevrouw, doe maar rustig aan en slikt u maar een pijnstiller" Dat schiet niet echt op en ga je dus naar iets anders opzoek. Zo werd ik veschillende malen gewezen op Reiki, maar... dat gevogel aan je lichaam bij een vreemde in huis! Nee, dat leek me helemaal niets! En toch is het er van gekomen!Gelukkig kan ik zeggen want al na de eerste behandeling merkte ik verschil! Ik had een pijnstiller minder nodig! Dit heeft mij zo aangegrepen dat ik besloten heb om hier verder mee te gaan. Dus op cursus, opleidingen volgen, verhuizen en verbouwen! Het resultaat....de eigen praktijk! met alles erop en eraan! Geen geheime, donkere kamertjes maar een open praktijk waarbij je zo binnen kunt kijken ťn binnen kunt lopen! (tenzij ik aan het behandelen ben, dan sluit ook ik even het gordijn).

 

Soms worden mensen gebracht en is het niet altijd handig/wenselijk/prettig als de begeleiders ook bij de behandeling aanwezig zijn,  zij kunnen dan even plaats nemen in de wachtkamer.Uiteraard is er ook de mogelijkheid om even zelf een bakkie koffie of thee te nemen en er liggen verschillende bladen om even wat te lezen.

 

Welkom!
bij de Uiting-praktijk!

Het Spirituele Centrum van Uitgeest
voor Body & Mind!
  Website voor het laatst bijgewerkt op 14-08-2017

 

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Ingrid Uitendaal, ik ben 53 jaar en ben de trotse eigenaar van de Uiting-praktijk. Ik heb de master graad in Reiki, het USUI-systeem en in Shambhala Eenheid. Ook ben ik aangesloten bij beroepsvereniging CIRKEL en bij Reikivereniging De GROEP. Naast de Reiki ben ik ook gediplomeerd behandelaar in Kristaltherapie en Aura-/Chakra healing en ik ben hiermee geregistreerd bij het Stibag. Uiteraard heb ik een Medische Basis Opleiding op HBO niveau genoten. Bij de NOAG heb ik de licentie als Natuurgeneeskundig- en als Reiki Therapeut en ik geef spirituele begeleidingen in de meest ruime zin van het woord.

Ik werk vanuit een holistisch oogpunt en volgens de 5 natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en de Psyche.

Ik ben aangesloten bij de BATC als Natuurgeneeskundig Therapeut.

Kijkje in de praktijk, zoals je kunt zien op de foto, kan je van te voren binnen kijken want er is een grote etalage.